Cum alegi corect pentru tine o piesă vestimentară


Bucuresti, martie 2019

renee design

Orice femeie trebuie să se cunoască. Iar atunci când probează ceva, când se uită în oglindă, trebuie să poată să spună: “Asta sunt eu!”

Nu trebuie să se uite în oglindă și să vadă doar o cămașă sau doar o rochie, chiar dacă e cămașa în trend, sau rochia care “se poartă”. Poate nu îi stă bine. Fiecare femeie trebuie să se cunoască, la interior și la exterior. Să-și cunoască și corpul, dar și să se simtă bine în pielea ei. Indiferent cum arată. Trebuie să învețe să se îmbrace conform trupului ei. Așa cum se simte ea bine. Și să se placă. Foarte multe femei, îmbrăcându-se în trend, se mint. Nu le stă bine sau nu se simt bine, iar asta se vede.

Renata Stan își expune viziunea asupra trendurilor, consumerismului, influențelor internaționale asupra româncelor, într-un interviu pentru revista www.flawless.ro. În cuvintele redacției: “Am stat de vorbă cu Renata pentru a afla mai multe despre casa de modă pe care a fondat-o, Renee Design, dar și pentru a înțelege ce înseamnă un trend și de ce ar trebui să-l adoptăm. Sau nu. Vă invităm să citiți un interviu despre tot ce e frumos și autentic în fashion.”

Vizualizați interviul aici.

Citiți și: Interviu cu Renata Stan, Creative Director al Renee Design


Andreea Paleologu
PR Manager
M: 0040 732 710 894
E: marketing@reneedesign.ro

Categorii

Home
Articole
Servicii
My Tree
Under The Water
Video
Contact
GDPR


Facebook


Contact

Tel: +40721 375 733
E-mail: office@reneedesign.ro

Program
L - V = 09.00 - 17.00
S - D = inchis
Adresa: Str. Tabacarilor 6-10, sector 4, Bucuresti

Youtube
Instagram
Google+

Info

Servicii
GDPR

Contact

 • Telefon:
  +40721 375 733
 • Email:
  office@reneedesign.ro
 • Adresa:
  Str. Tabacarilor nr.6-10,
  sect.4 Bucuresti