Renata Stan, Creative Director Renee Design, despre influenceri si surse de inspiratie


Bucuresti, martie 2019

renee design

“Ideea de influencer este o idee de ultimă generație, o idee nouă. Orice idee nouă înseamnă evoluție, din punctul meu de vedere. Poate fi o idee proastă sau una bună, dar ea înseamnă întotdeauna evoluție. Așa că eu nu voi spune nu ideii de influencer. Dar, ca orice idee nouă, intens promovată și consacrată, ea începe să se multiplice exact ca niște ciuperci după ploaie. E un termen nou, e un termen în trend și wow! Hai să ne facem cu toții influenceri. Acesta mi se pare a fi pericolul.”

renee design

“Ei chiar pot avea puteri asupra persoanelor care îi urmăresc. Sunt, practic, stiliști de atitudine și de viziune. De aceea ei pot fi mai puternici decât designerii. Pantone are designeri care aleg culoarea anului după ce au creat un mood board. De exemplu, coralul este culoarea anului fiindcă cineva a vrut să atragă atenția asupra coralilor, asupra faptului că sunt pe cale de dispariție. Aceasta e o idee extraordinară. Dar de acești designeri n-a auzit nimeni. Chiar dacă acolo este nucleul, e nevoie și de influenceri ca acea idee să ajungă la marele public.”

Renata Stan, Creative Director al Renee Design, a discutat cu echipa editorială Flawless.ro despre influenceri și formatori de opinie în mediul online, într-un nou interviu acordat revistei online www.flawless.ro.

Regăsiți întreg interviul aici.

Citiți și: Cum să alegi corect o piesă vestimentară.


Andreea Paleologu
PR Manager
M: 0040 732 710 894
E: marketing@reneedesign.ro

Categorii

Home
Articole
Servicii
My Tree
Under The Water
Video
Contact
GDPR


Facebook


Contact

Tel: +40721 375 733
E-mail: office@reneedesign.ro

Program
L - V = 09.00 - 17.00
S - D = inchis
Adresa: Str. Tabacarilor 6-10, sector 4, Bucuresti

Youtube
Instagram
Google+

Info

Servicii
GDPR

Contact

 • Telefon:
  +40721 375 733
 • Email:
  office@reneedesign.ro
 • Adresa:
  Str. Tabacarilor nr.6-10,
  sect.4 Bucuresti