renee nou

COLECTIE VESTIMENTARA 2022

"Intoarcerea la puritate"

Noua colectie Renee reflecta un proces complex de transformare interioara, de cunoastere mai profunda a sinelui, de explorare si intelegere a universului meu interior.

Este zona in care ma opresc sa ma observ in relatia cu viata, cu mediul extern si cu demonii din interiorul meu.

Din aceasta zona s-a nascut noua colectie vestimentara Intoarcerea la puritate.

Asocierea omului cu floarea de lotus care rasare din noroi ridicandu-se deasupra pura si inmiresmata mi-a inspirat elemente de colectie pe care le-am transpus  stilizat pe piese vestimentare ca pardesie si hanorace sub diverse forme folosind benzi din bumbac sau resturi de materiale din tricot, matase si brocart.

Renee Design

Cunoaste-te pe tine insuti

Alt element al colectiei este ochiul. Ochiul interior care observa si care confera o intelegere mai profunda. Stilizat il regasim pe piese ca pantaloni din tricot, veste si in contextul jumatatii de chip, ca semn al identitatii incomplete.

Materialele pe care le-am folosit la aceasta colectie completeaza printr-un echilibru de texturi. Geci, topuri si pardesie din denim rigid, pantaloni, fuste,  blazere din stofe moi , fine si tesaturi de bumbac organic, veste, fuste, pantaloni, topuri si hanorace din tricot, camasi oversize in croiala clasica.

Touch-ul de glam nu lipseste nici din aceasta colectie, prin aplicatii de tulle sub forma de fasii sau buzunare aplicate la pantaloni, precum si hanorace din paiete cu insertii de brocart.

Cromatica noii colectii reflecta atat intunericul cat si lumina, foarte des intalnindu-le in acelasi context, in armonie. “Crapaturi” multicolore, neon sau albe care brazdeaza culorile inchise se regasesc pe piese vestimentare ale noii colectii. 

Mesajul colectiei este: CUNOASTE-TE PE TINE INSUTI