renee nou

COLECTIE VESTIMENTARA

"NEW CHAPTER"

Colectia NEW CHAPTER pleaca de la conceptul de adaptare la nou.

Segmentul de fashion a reflectat dintotdeauna perioadele de timp si a fost influentat de evenimente, necesitati , dar nu in ultimul rand, de dorinta crearii unei imagini care sa reflecte putere, senzualitate, eleganta.

In aceasta perioada, pandemia ne-a conditionat viata pe aproape toate planurile si tot ce putem face este sa ne adaptam. 

La acest lucru m-am gandit cand am schitat noua colectie de haine. Atunci cand lucrurile nu sunt “roz” trebuie macar sa ne simtim confortabil in ceea ce purtam. Dar cel mai confortabil ne simtim in haine de casa sau tinute sport. Si de aici am conturat o ”paradigma” vestimentara. Haine confortabile pe care le poti purta aproape oriunde. Materiale sport, adaptate la tinute casual, clasic.

Am ales ca materiale pentru colectie jerse-uri si tricot, tulle fin si benzi din bumbac. Piesele vestimentare au fost realizate in mare parte cu cusaturi sport, aparente, sau tighele duble, inspirate de pantalonii clasici din denim.

Renee Design

Cunoaste-te pe tine insuti

Tiparele si finisajele pieselor care alcatuiesc noua noastra colectie reusesc sa dea exact nota propusa, aceea de tinute confortabile pe care le poti purta la birou sau acasa la sedinta online, la un eveniment sau in oras. Fie ca vorbim de fusta, pantalon, sacou, bluza, camasa, sarafan, rochie, crop top, hanorac, bomber sau accesorii precum manecile care se pot purta la maiouri, toate au elemente commune si o cromatica omogena permitand stilizarea la un mod facil.

Nu sunt adepta trendurilor, dar sustenabilitatea ar trebui sa devina pentru noi toti, noul trend. In acest sens am inceput sa gandesc colectiile cat mai mult in directia protejarii mediului. De la alegerea materialelor pana la folosirea capetelor de tesaturi ramase la terminarea colectiei, de la executia pieselor vestimentare in editii limitate pana la readaptarea estetica a stocurilor din colectiile trecute, invatam sa cream responsabil, invatam sa respectam mediul si invatam sa ne respectam pe noi.

Pot spune ca aceasta colectie este despre adaptare, despre evolutie, despre trezirea constiintei si despre respect.