Haine de firma


Bucuresti, mai 2019

Haine de firma

Expresia se foloseste destul de des si este sinonima cu un termen mai elevat, sa-l numim asa, dar mai aproape de adevar si anume “creatii vestimentare”.

Dar prin ce se deosebesc hainele de firma de celelalte haine? De exemplu, exista foarte multe haine copiate, la preturi mult mai mici decat cele originale.

In general, copiile sunt executate cu materiale asemanatoare, dar mai putin calitative si daca privim in detaliu, plecand de la ata folosita si terminand finisajele ne dam seama de diferenta.

Marea diferenta, insa, este una mult mai importanta. Un copiator nu are cum sa transmita emotie unei haine, pentru ca se gandeste strict la beneficiu, la partea materiala.

O haina de firma se deosebeste de o copie in primul rand prin emotie.

Atunci cand creezi o haina, ea face parte dintr-o poveste. Atunci cand croiesti o haina pe care o creezi, acea taietura este incarcata cu o energie plina de emotie. Aceasta emotie, aceasta energie confera o linie diferita si originalitate hainei.

Si aici nu este vorba doar de marii creatori sau marile case de moda. Nu este vorba doar de haine de firma. Mi s-a intamplat sa vad un ilic sau o haina executata manual, de oameni de la tara, care m-au hipnotizat, m-au atras, chiar daca nu reprezinta stilul meu. Am simtit emotia creatiei. Am simtit bucurie cand am atins acele haine.

Daca vom incerca sa privim putin mai profund ne vom da seama ca nu ne mai place sa folosim expresia “haine de firma”, pentru ca dintr-o data, termenul ne devine superficial.

Si noi nu mai suntem superficiali.


RENEE

Categorii

Home
Articole
Servicii
My Tree
Under The Water
Video
Contact
GDPR


Facebook


Contact

Tel: +40721 375 733
E-mail: office@reneedesign.ro

Program
L - V = 09.00 - 17.00
S - D = inchis
Adresa: Str. Tabacarilor 6-10, sector 4, Bucuresti

Youtube
Instagram
Google+

Info

Servicii
GDPR

Contact

 • Telefon:
  +40721 375 733
 • Email:
  office@reneedesign.ro
 • Adresa:
  Str. Tabacarilor nr.6-10,
  sect.4 Bucuresti