renee nou

ATELIER DE CREAȚIE VESTIMENTARĂ

Atelier de creație vestimentară, locul unde pasiunea pentru modă și design se întâlnește cu talentul și măiestria. Aici procesul de creație începe cu o idee, o schița, o discuție. Rezultă creații vestimentare, unice,  confecționate din materiale de cea mai bună calitate.

Atelierul de creație vestimentară Renee Design lucrează cu materiale din import și foloseste cele mai bune tehnici de croitorie pentru a crea haine de cea mai bună calitate. Fiecare detaliu este important, de la cusăturile invizibile și până la cele mai mici accesorii, cum ar fi nasturi sau fermoare. Pentru cei care își doresc să poarte piese vestimentare unice, atelierul de creație vestimentară Renee Design, oferă oportunități deosebite pentru clienți, de a-și crea propriul stil.

Renee Design este un brand de modă specializat în producerea de haine de dama, care se adresează femeilor frumoase și nonconformiste. Fondat de designerul Renata Stan, acest brand și-a câștigat o reputație solidă în lumea modei, datorită croiului unicat, precum și a calității superioare a materialelor utilizate în producția colecțiilor vestimentare.

Colecțiile Renee Design sunt create pentru a pune în evidență frumusețea și puterea femeii moderne, indiferent de situație. Fie că este vorba despre un eveniment privat, cocktail sau un eveniment de afaceri, creațiile vestimentare Renee Design oferă opțiuni pentru fiecare ocazie.

Categorii articole vestimentare

FUSTE

RENEE DESIGN

ROCHII

RENEE DESIGN

BLUZE

RENEE DESIGN

CAMASI

RENEE DESIGN

HANORACE

RENEE DESIGN

PANTALONI

RENEE DESIGN

Pardesiu Renee Design

PARDESIE

RENEE DESIGN

SACOURI

RENEE DESIGN

Salopeta Renee Design

SALOPETE

RENEE DESIGN

Tricou Renee Design

TRICOURI

RENEE DESIGN

Vesta Renee Design

VESTE

RENEE DESIGN

Jacheta Renee Design

JACHETE

RENEE DESIGN