Prezentare din colectia MY TREE by Renee Design, prezentata la postul TV Antena 1


Bucuresti, mai 2019

renee designer la antena 1

O parte din colectia MY TREE, incluzand cele mai noi piese ale brandului nostru, a fost prezentata in premieră in cadrul rubricii “Stil de Succes” a emisiunii “Neatza cu Razvan si Dani”, realizată de stilistul si designerul Ellida Toma, la Antena 1.


VIDEO cu aparitia brandului Renee la “Neatza cu Razvan si Dani” (Antena 1)


renee designer la antena 1

renee designer la antena 1

renee designer la antena 1

renee designer la antena 1

renee designer la antena 1

renee designer la antena 1

renee designer la antena 1

Despre prezentarea la rubrica “Stil de Succes” din cadrul emisiunii “Neatza cu Razvan si Dani” realizată de stilistul si designerul Ellida Toma, la Antena 1

In cadrul emisiunii am fost prezenti cu 6 tinute vestimentare intr-o maniera conceptuala, modelele avand un make-up mai putin obisnuit, cu voal de organza metalizat aplicat pe fata si bucati de stofa cusute in contur lipite pe buze si sprancene. Acest concept marcheaza perioada in care femeia alege sa renunte la expresivitate, la naturalete, in favoarea chipului perfect, de papusa, pierzandu-si identitatea si de multe ori chiar distorsionand trasaturile.

Tinutele prezentate au evidentiat elemente executate impecabil, pe o creatie cu linii indraznete, deconstruite plecand de la stilul clasic reinterpretat in note casual, prin buzunare oversize aplicate pe pantalon, si note renascentiste, stil baroc prin clini inchisi si liberi regasiti in fuste si camasi, care in viziunea mea (Renee) reprezinta inclestarea si eliberarea, introvertul si extrovertul.

Este o intalnire a trecutului cu prezentul, totul armonizandu-se in piese vestimentare moderne.

Cromatica tinutelor pleaca de la note neutre si atinge apogeul prin contraste puternice dar in echilibru, ca si elementele androgine care se regasesc in colectie. Materialele predominante ale tinutelor sunt stofa din lâna naturală, bumbacul eco, brocard si mătase naturală.

Ma adresez femeii care alege sa invete sa se cunoasca si sa isi dezvaluie cu dezinvoltura identitatea iesind din canoanele uniformizarii, dar in acelasi timp respectand societatea.

După promovarea primelor creații marca Renee, colecția MY TREE a fost prezentată în reviste prestigioase de modă și lifestyle, precum “Cosmopolitan”, “Marie Claire”, “A List Magazine”, “OK! Romania”, “Beau Monde Style”. Regăsiți aici mai multe detalii despre aceste apariții.Regăsiți aici fotografii-concept de la ședința foto, iar aici fotografii de produs.


https://www.reneedesign.ro
Facebook: https://www.facebook.com/ReneeFashionOfficial/
Instagram: https://www.instagram.com/renee.design.official/

RENEE


Categorii

Home
Articole
Servicii
My Tree
Under The Water
Video
Contact
GDPR


Facebook


Contact

Tel: +40721 375 733
E-mail: office@reneedesign.ro

Program
L - V = 09.00 - 17.00
S - D = inchis
Adresa: Str. Tabacarilor 6-10, sector 4, Bucuresti

Youtube
Instagram
Google+

Info

Servicii
GDPR

Contact

 • Telefon:
  +40721 375 733
 • Email:
  office@reneedesign.ro
 • Adresa:
  Str. Tabacarilor nr.6-10,
  sect.4 Bucuresti