Trend. Tendinte in moda. Tendinte cromatice.


Bucuresti, februarie 2019Culoarea anului este LIVING CORAL.

Cine a decis ca anul acesta se poarta living coral?
Specialistii in cromatica de la PANTONE, care au plecat de la o tema: salvarea coralilor. Admirabil! Au facut un moodboard si au lansat tendinta cromatica. Ca designer ma pot plia pe aceasta tendinta, sau nu.

Dar daca aleg o tema oarecum impusa nu mai simt ca este creatia mea 100%. Nu mi apartine cromatica. Poate simt bej nisip ca si culoare predominanta, inspirata din plajele Thailandei. Ma rog, este o discutie destul de complexa.

De obicei, marii creatori ating o unda (vibratie) inspirationala comuna si daca nu sti acest lucru ai impresia ca “se inspira” unii de la altii. Cand am decis sa deschid atelierul de creatie vestimentara am stiut clar ca toate colectiile vor reprezenta exclusiv creatia mea. Nu este un drum usor cand alegi sa iesi din tipare impuse. Dar este calea mea si mi-o asum 100%.

Pentru unii hainele reprezinta articole vestimentare care au rolul de a acoperi corpul, fara alte conotatii. Personal consider ca tinuta vestimentara pe care alegi sa o porti cand iesi din casa te reprezinta in toata complexitatea. Alegi emotional cu ce te imbraci, iar aceea este imaginea ta.
Este adevarat, traim in comunitate si daca nu respectam un dress code, mai ales la locul de munca, putem fi desconsiderati , pana la a fi exclusi. Este o tema delicata, dar care ar trebui abordata, pentru ca este despre libertate.

Libertatea de exprimare.


RENEE

Categorii

Home
Articole
Servicii
My Tree
Under The Water
Video
Contact
GDPR


Facebook


Contact

Tel: +40721 375 733
E-mail: office@reneedesign.ro

Program
L - V = 09.00 - 17.00
S - D = inchis
Adresa: Str. Tabacarilor 6-10, sector 4, Bucuresti

Youtube
Instagram
Google+

Info

Servicii
GDPR

Contact

 • Telefon:
  +40721 375 733
 • Email:
  office@reneedesign.ro
 • Adresa:
  Str. Tabacarilor nr.6-10,
  sect.4 Bucuresti