renee nou

Renee Design

Termeni si conditii

Renee D isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate. Renee D depune toate eforturile pentru a minimaliza posibilele erori care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate in continutul www.reneedesign.ro. Renee D precizeaza ca imaginile produselor au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design fara notificare prealabila. Renee D isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie de pe www.reneedesign.ro. Renee D nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii integrale sau partiale a www.reneedesign.ro, precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe www.reneedesign.ro. Totodata, Renee D nu raspunde de continutul si/sau calitatea altor site-uri la care se poate ajunge prin diverse legaturi cu Renee D. Pentru respectivele site-uri raspunderea integrala o poarta detinatorii site-ului in cauza.

Accesand www.reneedesign.ro, Utilizatorul este responsabil pentru toate operatiunile efectuate de acesta prin accesarea Contului si parolei personale. Renee D nu raspunde pentru greselile intervenite ca urmare a folosirii neglijente a Contului si parolei Utilizatorului. Pentru evitarea oricarui dubiu, Renee D nu raspunde pentru securitatea si confidentialitatea contului si parolei Utilizatorului.

Daca un Client considera ca un continut expediat prin orice mijloc de catre Renee D violeaza drepturile sale sau ale altcuiva de copyright sau orice alte drepturi, acesta trebuie sa contacteze Renee D, astfel incat Renee D sa poata decida in cunostinta de cauza.

Renee D nu garanteaza Clientului acces permanent pe www.reneedesign.ro si nu ii acorda dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul www.reneedesign.ro, fara acordul prealabil scris Renee D.

Renee D nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine date privind continutul www.reneedesign.ro.

Renee D intelege sa nu raspunda in cazul utilizarii www.reneedesign.ro si/sau al continutului acestuia transmis catre Client prin orice mijloc atunci cand aceasta utilizare a continutului www.reneedesign.ro poate sau produce pagube de orice natura de partea Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de continut.

Orice fel de informatii transmise de Utilizator catre Renee D prin intermediul www.reneedesign.ro, altele decat cele legate de procesul de cumparare-vanzare a unor produse si informatii cu caracter personal ale Utilizatorului, confera Renee D dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a distribui prin orice mijloc media oriunde aceste informatii.

www.reneedesign.ro-ul este gazduit de server-ul unei terte firme. Renee D nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe www.reneedesign.ro indiferent de motivele aparitiei lor, dar nici pentru erorile aparute datorita folosirii de catre Utilizator a anumitor browsere pentru vizitarea www.reneedesign.ro.

Valoarea maxima a obligatiilor Renee D fata de orice Client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Renee D de la clientul respectiv.